Previous slide
Next slide

شیمی صنعت ونداد

سازنده تخصصی اسپری درایر

شرکت شیمی صنعت ونداد با در اختیار داشتن تیم متخصص مهندسی و اجرایی در زمینه های مکانیک، مواد، برق و جوشکاری و با دارا بودن سالها تجربه در صنعت ماشین سازی و خشک کن های صنعتی، همچنین با کسب فناوری و دانش به روز دنیا در این زمینه سازنده تخصصی خشک کن پاششی(اسپری درایر) می باشد.

 
 

اسپری درایر

خشک کردن مواد به روش اسپری درایر یک فرآیند شامل معلق سازی ذرات با اتمایزر و هدایت آن در یک محیط خشکِ داغِ گازی (معمولا هوا)، به منظور تبخیر آب موجود در محلول می‎باشد. این روش یکی از مهمترین روش‎های فرآوری مواد غذایی مایع در صنعت است. توسعه این فرآیند با صنایع لبنی و تولید شیر خشک آغاز شد. تولید محصولات لبنی با این روش نخستین بار به سال 1800 میلادی باز می‎گردد؛ هر چند تا سال 1850 امکان تولید در مقیاس صنعتی وجود نداشت اما تا سال 2014 بیش از 25000 دستگاه اسپری درایر محصولات مختلف کشاورزی، بیوتکنولوژی، شیمیایی، صنایع رنگ، کنستانتره‎های معدنی، دارویی، غذایی و لبنی از ظرفیت یک کیلوگرم تا چند تن در ساعت را تولید کرده‎ اند …

اتمایزر

اتمایز کردن مهم‌ترین عمل در فرآیند اسپری درایر است. نوع اتمایزر نه تنها انرژی مورد نیاز برای تشکیل مواد اسپری شده را مشخص می‌کند، بلکه اندازه و توزیع قطرات و خط سیر و سرعت آن‌ها را نیز تعیین می‌کند و اندازه نهایی ذرات به آن وابسته است. طراحی محفظه نیز تحت‌تاثیر انتخاب اتمایزر قرار دارد. اندازه قطره، سطح انتقال حرارت موجود و در نتیجه نرخ خشک شدن را تعیین می‌کند.

چکش_پنوماتیک

چکش پنوماتیک

جهت جلوگیری از چسبیدن مواد به سطوح داخلی محفظه اصلی اسپری درایر از چکش های پنوماتیک استفاده خواهد شد

روتاری-ولو

روتاری ولو

برای تنظیم دبی مواد تولید شده، در پایین مخزن و سیکلون ها از روتاری ولو استفاده می شود.

هیتر

هیتر

برای گرم کردن هوای ورودیِ مورد نیاز جهت خشک کردن ذرات اتمایز شده از هیتر استفاده می شود.

بوق

بوق

جهت جدایش مواد خشک شده که به دیواره محفظه میچسبند از بوق نیز استفاده می شود؛ با ایجاد فرکانس مناسب باعث لرزش ببدنه شده و بدون هیچ آسیبی مواد را جدا می کند.

سایر خشک کن های شرکت شیمی صنعت ونداد

محصولات پودری تولید شده

اسپری درایر در صنایع مختلف غذایی اعم از پودر قهوه، دمنوش، پودر آبمیوه، پودر ژلاتین، پودر گیاهانی همچون آلوئورا، صنایع دارویی مثل واکسن‎ها و پنیسیلین، صنایع شیمیایی مثل انواع کودهاو کلات‌ها، صنایع رنگ و بسیاری صنایع دیگر کاربرد فراوانی دارد. هرچند نمی‌توان گفت تنها با دستگاه اسپری درایر تمام این نیازها تامین می‎شود اما می‎توان ادعا کرد با توسعه این حوزه گام موثری در زنجیره تامین موارد مذکور برداشته خواهد شد.